Istorie personala

Copilaria. M-am nascut in Slatina, pe 7 august 1977.

Imi placeau mult povestirile, pe care le citeam singura, avand marele noroc de a fi in relatii bune cu o vecina care avea o biblioteca imensa, de la care imprumutam carti; cand nu citeam, ascultam cu acelasi interes povestirile spuse de femei pe banca din fata blocului unde locuiam.

Am inceput sa gandesc devreme, si excesiv; tot devreme am inceput sa fiu curioasa sa aflu vietile altora. Am dezvoltat o pasiune pentru autobiografii, si pentru conversatiile lungi cu oamenii.

Tot in copilarie am inceput sa visez, genul de visare in care ti se indeplinesc toate dorintele, si esti cel mai frumos si puternic om de pe pamant. Intre timp visele mele s-au schimbat mult.

Studiile. Am ales psihologia, fiind fascinata de un manual introductiv adus din State, cu multe imagini colorate, multe cercetari si multe explicatii interesante. Facultatea n-a fost nici pe departe atat de colorata ca acel manual, totusi am avut colegi interesanti si cativa profesori buni.

Am studiat psihologia la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, si mi-am luat licenta in 2001, cu lucrarea "Socializarea si conformismul social la persoanele provenite din familii monoparentale".

Mi-am continuat studiile tot la Universitatea Bucuresti, facand un master in Psihodiagnostic si Psihoterapie, pe care l-am terminat cu lucrarea de dizertatie "Etapele unificarii psihismului feminin".

In anul 2002 am inceput formarea in NLP, cu International NLP Foundation Budapest, obtinand certificarea ca Master Practitioner.

Maestri:

Preferinte:

  • Haruki Murakami, Mateiu Caragiale,
  • Alain de Botton, Marguerite Yourcenar,
  • Fernando Meirrelles, Terrence Malick, Xavier Dolan,
  • Leonard Cohen, Manu Chao, Shahram Nazeri,
  • Georgia O'Keeffe, Gabriel Pacheco, Rebecca Dautremer,
  • Shaun Tan, Pamela Zagarenski

 

Te invit sa descoperi si celelalte pagini din sectiunea Despre: